İZMİR / BORNOVA - Melih Tuncay İlkokulu

Nis

"Minik Kalpler Doğayı Keşfediyor" projesi ile okulumuz 4-B sınıfı Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bölümü ile buluştu.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığımızca 2024 yılında başlatılan; çeşitli akademiler aracılığıyla bilgi, beceri, görüş, düşünce ve eserleri ile öne çıkan uzman kişilerin öğretmen, yönetici ve Velilerle bir araya gelmesini hedefleyen Öğretmen Akademileri projesinin İzmir  ilimizde sürdürülen pilot uygulamasıdır.

Veli Akademilerinde Alanında uzman Zekâ Oyunu Eğitmenlerimiz tarafından   verilecek olan “Çocuğumla Zekâ Oyunları Oynuyorum Atölyesi”nde;

Veli ve öğrenciler aynı anda etkinliğe katılmıştır. İlimizin 8 ilçesinde “Çocuğumla Zekâ Oyunları Oynuyorum Atölyesi” eş zamanlı başlayacak olup 8 hafta sürecektir.

Atölyeler Millî Eğitim Bakanlığımızın Öğretmen Akademileri ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz İZOP çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Mrt

OKULUMUZ TARAFINDAN BAŞLATILAN SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ SEVGİ BARINAĞI İÇİN OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI DOĞUKAN SEYREK VE DİĞER ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'MIZIN  TÜRKİYE  BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TARAFINDAN KABULÜNÜN 103.YILI KUTLANDI VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY ANILDI.

Mrt

OKULUMUZ 2-A,2-C ve 3-B ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

(2-A)-(2-C)

Mrt

TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

( 4.SINIF VE 3.SINIFLARIMIZ)

Kas

OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNE VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN 85.YIL ÖLÜM DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ 3. 4. ve ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIMIZ ATATÜRK MÜZESİ'NE ve ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM ve SERGİ GEMİSİ'NE ZİYARETTE BULUNMUŞLARDIR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ İLÇEMİZDE YAPILAN TÖRENDE OKULUMUZU TEMSİL ETTİLER.EMEĞİ GEÇEN ANASINIFI ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

• 100 yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyor, Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Ekm

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.