Melih Tuncay İlkokulu


Vizyon: 1 - Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle okulunu tüm ilimizde temsil eden bir okul olmak. 3 - Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır. 4 - Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesinde tercih edilen önder bir kurum olmak. 5 - Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır. 6 - Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, ulusal ve uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Okul-veli- çevre işbirliği ile binası, sınıfları, bahçesi, kantini ve tüm alanları ile fiziki açıdan sorunsuz, temiz, bakımlı, bir okul binası yaratarak, başarılı öğrenciler yetiştirerek onları hayata hazırlamak.

Başarılar: 0

Saatler: 09.00 - 14.45
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA HALK OYUNLARI-SATRANÇ.BASKETBOL KURSU VE YARATICI DRAMA KULÜPLERİMİZ ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ HALK OYUNLARI GELENEKSEL (AĞIR) ZEYBEK EKİBİ MART 2017 AYINDA YAPILAN HALK OYUNLARI FEDERASYONU İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARINDA KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE İZMİR BİRİNCİSİ, NİSAN 2017 AYINDA YAPILAN EGE BÖLGE FİNALİNDE EGE BÖLGE BİRİNCİSİ OLARAK EGE BÖLGEMİZİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL HAKKI KAZANMIŞTIR. HEDEFİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİDİR.
Proje Çalışmaları: FATİH PROJESİ - OKUL GELİŞİM MODELİ PROJESİ - BEYAZ BAYRAK - PROJESİNE DAHİL OLAN OKULUMUZDA BU PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR. 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA BİRÇOK ETWİNNİNG PROJELERİ YAPILMIŞ OLUP, KALİTE ETİKETLERİ ALINMIŞTIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: OKUL ZEYBEK EKİBİMİZLE YURT DIŞI HALK OYUNLARI FESTİVALLERİNE KATILIM ÇALIŞMASI SÜRMEKTEDİR.

Telefon - 0 232 3883514

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://melihtuncayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Erzene mah. 55. sk. No 2 Bornova İzmir Bornova Ata durağı Canım Öğretmenim Heykeli arkası 200 m yukarısı

Öğretmen :21
Öğrenci :335
Derslik :14
Kütüphane Kitap Sayısı :612
Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ) ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Bornova Erzene mahallesi 55 sokaktayız.

Adres - Erzene mah. 55. sk. No 2 Bornova İzmir Bornova Ata durağı Canım Öğretmenim Heykeli arkası 200 m yukarısı

Ulaşım Okulumuz Bornova Ata durağından yürüyerek 200 m mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İZMİR İL MERKEZİNE 10 KM, BORNOVA İLÇE MERKEZİNE 250 M MESAFEDEYİZ.